Krokikurs avslutad

Idag har vi haft vår sista lektion kroki, som lite otippat är en delkurs i digital mediedesign 1, vilket är den kurs jag pluggar just nu. Tre timmar varje tisdag har vi alltså suttit och beskådat nakna människor och försökt få ner det hela på papper. Resultatet är väl något sviktande, men det finns ju en anledning till att jag pluggar just DIGITAL mediedesign och inget annat:) Well, här är iallafall en del av det jag lyckats knåpa ihop... Kan tillägga att bilden som kanske ser lite konstig ut, högst upp till vänster, skulle vara någon typ av surrealistisk teckning...


Slappdag

Såhär spenderar jag min dag, med min nyanlända bok jag beställde förra veckan och så en kopp kaffe. Så himla skönt att vara ledig! Känns lite konstigt, det har varit så himla intensivt i skolan ett tag, men nu har vi typ ingenting att göra. Min enda plan för dagen är att gå på redaktionsmöte med Lösnummer och sen träna efter det. För övrigt är väl jag den sista på jorden som inte läst en enda bok av Stieg Larsson än. Men det ska det bli ändring på nu!

Gravity - John Mayer


Nystart!

Jag tänkte alltså ge det här med att blogga en chans igen, så jag raderade alla mina gamla inlägg, nu börjar vi om på nytt! Kan ju bli spännande detta! Vad kommer denna blogg att bjuda på då? Det vet jag faktiskt inte riktigt själv, vi får se helt enkelt... Kommer iallafall med största säkerhet bomba bloggen med diverse photoshop-verk och foton i allmänhet!

Något jag längtar efter extremt mycket nu är sommar, sol och värme! Ge mig!





Ny blogg!


RSS 2.0