Min dag...

... har till största delen bestått av plugg. Jessica, Emma och jag har suttit i datasalen och nästan dött av syrebrist då ventilationen där inne är katastrofalt dålig, och man måste ha nyckel för att kunna öppna fönstren. Men det blev mycket gjort iallafall, just nu håller vi på med en broschyr som ska få kondomanvändandet att öka bland 15-18åringar. Väldigt rolig uppgift! En liten sneak peak ser ni nedan, kommer nog bli hur bra som helst!

Sen på kvällen var jag ute och gick en promenad med Malin och Danne. Tydligen är det SM i luftballongsflygning(?) i Örebro idag, så vi såg massor av luftballonger!



Bokomslaget tryckt!

Idag lämnade jag in bokomslaget till Repro för tryck, och det blev faktiskt väldigt bra! Känns ofta som något av ett lotteri när man lämnar in till just Repro. Det kan nämligen bli lite hur som helst med färger och format, men denna gång har jag ingenting att klaga på faktiskt. Snabbt gick det också, behövde vänta max tre minuter, helt perfekt! Alltid roligt att se sina saker i tryck, känns mer "på riktigt" då!


Bokomslag!

Sådär, då var den näst sista uppgiften för den här terminen färdig! Uppgiften var att göra ett omslag till boken "Kvinna i Afghanistan", så det är vad jag pysslat med hela dagen idag. Resultatet ser ni nedan!



Fritz!

Så var det dags för en uppdatering igen. Plötsligt händer det!:)

Tänkte att ni skulle få se skivomslaget till Fritz som jag slängde ihop igår:









"Smarthuvud" kan vara den mest intressanta titeln på en skiva någonsin... Haha. För övrigt har jag inte kunnat låta bli att associera till Josef Fritzl när jag gjort detta omslag. Inte så trevligt.

RSS 2.0