Ja, jag vet inte jag...

Nu har jag börjat om på den här affisch-uppgiften typ 772933 gånger, nu får det väl vara nog snart...

Skräcktema it is!




Ett stycke dalahäst

Okej, nu ska jag sluta terrorisera er med mina skapelser... Detta får bli dagens sista. Börjar så sakteliga komma överens med mina program, äntligen!

Mer vektor...

Försökte mig på att rita denna bild som ett steg i kampen mot Illustrator. Jag SKA bli bra på det där programmet nån gång! Är inte riktigt där än... Men jaja, övning ger färdighet iallafall!

Vektorgrafik

I väntan på inspiration till min annons jag ska göra ritade jag den här fruktskålen i Illustrator. Behövde öva lite på programmet!


Dagens skapande

Detta är då resultatet av dagens photoshop-session, jag vet inte, vad tycker ni? Är ju mycket bättre än den förra iallafall, men det är så himla svårt att bestämma sig för att nu räcker det, nu är det färdigt. Man kan göra så himla mycket, ibland känns det som Photoshop har nästintill obegränsat med funktioner och man vill liksom utnyttja ALLT och inte bara göra simpla grejer... Men, som vår lärare ofta påpekar, less is more, och det är faktiskt väldigt sant.


Mer photoshop!

Sitter i skolan och försöker knåpa lite på min affisch, men det går så dåligt. Har noll inspiration och börjar dessutom bli förkyld, så jag känner mig helt seg i hjärnan... Här är iallafall vad jag hittills lyckats göra, vi får se om det blir bra till slut!


Fix och trix i PS

Idag har jag roat mig med att retuschera lite bilder i Photoshop. Här är är lite av vad jag åstadkommit, visst blev det rätt bra? Nu är det ju ganska extrem retusch, men jag tog i lite i överkant bara för att det är kul att se hur mycket man faktiskt kan ändra på...

RSS 2.0